Rreth Nesh

Pashaj Travel & Tours është themeluar në vitin 2014 me një objektiv të qartë – për të plotësuar me përkushtim dhe shpejtësi kërkesat e klientëve në industrinë e turizmit.

Sot, pas më shumë se 5-vjetësh, dhe pas një studimi të imtësishëm të tregut, Pashaj Travel Tours numëron një rreth të madh klientësh besnikë.Pas shumë projekteve brenda dhe jashtë vendit, tour-e individuale dhe organizime korporatash, Pashaj Travel ka një rritje të konsiderueshme, duke pasur gjithmonë vizionin për të ofruar risi në treg.

Pashaj Travel ka një staf të dedikuar për t’i ofruar klientit më të mirën, për të realizuar pushimet e ëndërruara, muajin e mjaltit të përrallave, eventin e shumëdëshiruar për korporatat dhe koordinimin e detajuar për çdo tour individual. Agjentët tanë do të jenë në dispozicion për të asistuar në çdo kohë e për t’iu përgjigjur kërkesave tuaja!

Translate »
WhatsApp chat

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/pashajtravel/public_html/wp-includes/functions.php on line 4613

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/pashajtravel/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 111