Stories

10 plazhet më të bukura në Shqipëri

Shqipëria është shndërruar shumë shpejt në një destinacion veror popullor, falë bregdetit mahnitës dhe plazheve të bukura që janë disa prej faktorëve madhorë që qëndrojnë pas rritjes në shifra të

Destinacionet e sugjeruara për ju nga agjentët e Pashaj Travel & Tours:

Podgorica

🌊Ujëvara  Niagara 🏰Podgorica 🛍Delta City
 
🗓E Dielë, 24 Nëntor.⁣⁣⁣
⭕2000 ALL/ Personi

 • BreakfastBreakfast
 • Flight from MalaysiaFlight from Malaysia

TURQI

Pashaj Travel  bashkëpunon me disa hotele gjatë sezonit veror në Turqi me Charter nga Tirana direkt në zonën  e ANTALYAS, e cila përfshin Kemer, Side, Lara, Alanya, Belek.
* Agjentët

 • BreakfastBreakfast
 • Transport from AirportTransport from Airport

Egjipt

Pashaj Travel në Egjipt punon në udhëtime me Guidë në Grup, paketa individuale dhe rezervime hoteli në destinacionet e preferuara të klientëve tanë.

 • BreakfastBreakfast
 • Flight from MalaysiaFlight from Malaysia

Budva

Budva ☀Kotorr ☀Shën Stefan ☀Ishujt Perast⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
🗓E Dielë, 24 Nëntor.⁣⁣⁣⁣
🔖2 000 ALL / Personi.⁣⁣⁣⁣

 • BreakfastBreakfast
 • Flight from MalaysiaFlight from Malaysia

Ski në Bansko

Pashaj Travel organizon paketa në Grup me guidë turistike dhe individuale për ski drejt Bansko
Për më tepër informacion komuniko me agjentët tanë:

Blv Zogu i Parë, ish Gazeta

 • BreakfastBreakfast
 • Flight from MalaysiaFlight from Malaysia

Ski në Mavrovë

Pashaj Travel organizon paketa në Grup me guidë turistike dhe individuale për ski drejt Mavrovës.
Për më tepër informacion komuniko me agjentët tanë:

Blv Zogu i Parë, ish Gazeta

 • BreakfastBreakfast
 • Flight from MalaysiaFlight from Malaysia