• Ski në Bansko

  Pashaj Travel organizon paketa në Grup me guidë turistike dhe individuale për ski drejt Bansko
  Për më tepër informacion komuniko me agjentët tanë:

  Blv Zogu i Parë, ish Gazeta

 • SKI ne Brezovice

  Pashaj Travel organizon paketa në Grup me guidë turistike dhe individuale për ski drejt Brezovicës
  Për më tepër informacion komuniko me agjentët tanë:

  Blv Zogu i Parë, ish Gazeta

 • Ski në Kolashin

  Pashaj Travel organizon paketa në Grup me guidë turistike dhe individuale për ski drejt Kolashinës
  Për më tepër informacion komuniko me agjentët tanë:

  Blv Zogu i Parë, ish Gazeta

 • Ski në Mavrovë

  Pashaj Travel organizon paketa në Grup me guidë turistike dhe individuale për ski drejt Mavrovës.
  Për më tepër informacion komuniko me agjentët tanë:

  Blv Zogu i Parë, ish Gazeta

Translate »
WhatsApp chat

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/pashajtravel/public_html/wp-includes/functions.php on line 4613

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/pashajtravel/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 111