Cappadocia

Cappadocia

Category:

Description

Shën Valentin në Cappadocia dhe shëtitje me balonë!

13 – 15 Shkurt

💘3 Ditë. ⁣⁣⁣⁣
💘Bileta: 235€ / Personi⁣⁣⁣
💘Nisja më 13 Shkurt⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
📌Të përfshira në çmim:⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
💘Bileta e avionit nga Tirana.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
💘Akomodimi: “Mithra Cave Hotel ( me pamje nga Balonat)” / mëngjes i përfshirë.⁣
💘Bagazhe 8 kg.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
💘Taksat aeroportuale.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
💘Oferta ështe momentale⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Rezervoni në :⁣⁣⁣⁣⁣⁣
📱+355 692 308 308⁣⁣⁣⁣⁣⁣
📧 info@pashajtravel.al⁣⁣⁣⁣⁣⁣
📨inbox⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Adr: Blvd zogu i parë, ngjitur me zërin e popullit.⁣⁣⁣⁣⁣⁣
.⁣⁣⁣⁣⁣⁣

 

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Cappadocia”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »
WhatsApp chat

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/pashajtravel/public_html/wp-includes/functions.php on line 4613

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/pashajtravel/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 111