Podgorica

Code: GBDVSA
Category:

Description

🌊Ujëvara  Niagara 🏰Podgorica 🛍Delta City

 

🗓E Dielë, 24 Nëntor.⁣⁣⁣
2000 ALL/ Personi

Itinerary

🚌 Nisemi në orën 06:00 pranë zyrës tonë. Pasi jemi njohur dhe jemi përshëndetur me anëtarët e grupit fillon aventura jonë.⁣⁣⁣
 Vazhdojmë udhëtimin drejt Shkodrës për kafen e mëngjesit rreth 15-20 min⁣⁣⁣
🚥 Pas formaliteteve doganore në Hanin e Hotit (kalimi me ID ose Pasaportë) i drejtohemi Podgoricës ⁣⁣⁣
🐾 Do të vizitojmë Qendrën e qytetit dhe urën Milenium,mundësi dhe për lëvizje te lirë.⁣⁣⁣
💲Më pas i drejtohemi Qëndrës Tregtare më të madhe në Ballkan DELTA CITY ⁣⁣⁣
Këtu do kemi mundësinë për shopping nga markat më të njohura dhe me super çmime 💰 ⁣⁣⁣
🌊Më pas nisemi drejt Ujëvarës së Niagarës.⁣⁣⁣
📷 Foto dhe eksplorim te Ujëvara dhe Restorant Niagara,ku do te kemi mundësinë dhe per drekën te Niagara Restorant🍽⁣⁣⁣
🚌 Nisemi drejt Tiranës rreth orës 17:30⁣⁣⁣
🔻Fëmijët 6 – 10 vjeç paguajnë 12 euro⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
💎Në çmim përfshihet:⁣⁣⁣
√ Transporti ⁣⁣⁣
√ Guida⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
🔼Duhet të keni me vete :⁣⁣⁣
√ Pasaportë ose ID ⁣⁣⁣
√ Bateria e telefonit plot ( për këtë pjesë mendojmë dhe ne)⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
🔼Nuk përfshihet:⁣⁣⁣
*Çdo gjë që nuk është sipër përmendur.⁣⁣⁣
⁣⁣
🔼Rezervoni në :⁣⁣⁣
📲 +355692308308⁣⁣⁣
📩 pashajtravel@outlook.com⁣⁣⁣
👍 inbox⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
Adr: Blvd zogu i parë, ngjitur me zërin e popullit.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Podgorica”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »
WhatsApp chat

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/pashajtravel/public_html/wp-includes/functions.php on line 4615

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/pashajtravel/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 111